Menu
Reserveer hier!
Lunch!

Wij serveren een lunch aan € 24

Voorgerecht + hoofdgerecht

Enkel tijdens de week

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Tapas

 

 

Koude voorgerechten

 

Carpaccio van Rund – rucola – parmezaan

20,00

 

Tartaar van zalm – zure room – komkommer – radijs

20,00

 

Carpaccio van rund  «  à la truffe noir »

30,00

 

Vitello tonato

18,00

 

Kwartel salade

22,00

 

Tartaar van tonijn  - avocado – wasabi dipsaus

25,00

 

 

 

Warme voorgerechten

 

Brandade van stokvis – grijze garnalen

18,00

 

Huisgemaakte garnalenkroketten

22,00

 

Pomme Moscovite – aardappelpuree –

Oscietra kaviaar 30gr – zure room – bieslook - sjalot

58,00

 

Sint- Jacobsvrucht op de plancha – aardappelcrème – zwarte truffel

Voorgerecht; 22,00

Hoofdgerecht ; 30,00

 

Huisgemaakte kaaskroketten

18,00

 

Homard Caprese – mozzarella burrata

25,00

 

Salade – camembert en feuille de brique

18,00

 

 

 

Vlees & Gevogelte

 

Filet pur – warme groenten

Saus naar keuze ; peperroomsaus / archiduc / roquefort / bearnaise

30,00

 

Filet Rossini ;  gebakken ganzenlever – ganzenlever en truffelsaus – zwarte truffel

53,00

 

Entrecôte  Ribeye Ireland – warme groenten

Saus naar keuze ; peperroomsaus / archiduc / roquefort / bearnaise

28,00

 

Osso bucco « Bistro de Paris »

25,00

 

Hoevekip borst – ratatouille – puree – dragonsaus

25,00

 

Americain préparé – frietjes

20,00

 

 

 

Vis

 

Slibtong ( 3 stuks) – frietjes – salade van witloof

26,00

 

Tarbot – blanke botersaus – puree – zeekraal

55,00

 

Baarsfilet – ratatouille – ratte aardappelen

32,00

 

Kabeljauw – structuren van bloemkool – puree – mousseline

32,00

 

Rode tonijn – 3 sauzen ; paprika, aubergine, groene bonen

32,00

 

 

 

~Pasta & Risotto~

 

Fettuccini – venusschelpen

25,00

 

Reuze tortellini – zalm

20,00

 

Reuze Tortellini – zwarte truffel

25,00

 

Tagliatelle - zwarte truffel

35,00

 

Tagliatelle  - gambas

30,00

 

Risotto saffraan – gerookte zalm

25,00

 

Risotto – parmezaancreme

22,00

 

Risotto - zwarte truffel

35,00

 

 

 

Ganzenlever – toast – Luikse siroop

15,00

 

 

Mini croques Monsieur – Breydelham – Passendaele kaas – truffeltapenade

14,00

 

 

Bruschetta – Ibericoham – tomaat – look – basilicum

14,00

 

 

Krokante reuze garnalen – couscous – Arabische dipsaus

12,00

 

 

Tempura nobashi-garnaal & broccoli – wasabi dipsaus

12,50

 

Spaanse kalfsballetjes « Albondigas » - pittige tomatensaus

10,00

 

 

Iberico bordje

20,00

 

 

Surprise De Paris – 7 verschillende tapas, inspiratie van het moment

2cts ; 35,00

 

 

Licht gerookt kwartelbilletjes – mangoconfijt

10,00

 

 

Bistro De Paris - Van Bunnenplein 29 - 8300 Knokke-Heist -  050 / 611 610 - info@bistrodeparis.be