Wij serveren een lunch aan € 24
Voorgerecht + hoofdgerecht
Enkel tijdens de week
Koude voorgerechten
Carpaccio van Rund – rucola – parmezaan
20,00
Tartaar van zalm – zure room – komkommer – radijs
20,00
Carpaccio van rund « à la truffe noir »
30,00
Vitello tonato
18,00
Kwartel salade
22,00
Tartaar van tonijn - avocado – wasabi dipsaus
25,00
Warme voorgerechten
Brandade van stokvis – grijze garnalen
18,00
Huisgemaakte garnalenkroketten
22,00
Pomme Moscovite – aardappelpuree –
Oscietra kaviaar 30gr – zure room – bieslook - sjalot
58,00
Sint- Jacobsvrucht op de plancha – aardappelcrème – zwarte truffel
Voorgerecht; 22,00
Hoofdgerecht ; 30,00
Huisgemaakte kaaskroketten
18,00
Homard Caprese – mozzarella burrata
25,00
Salade – camembert en feuille de brique
18,00
Vlees & Gevogelte
Filet pur – warme groenten
Saus naar keuze ; peperroomsaus / archiduc / roquefort / bearnaise
30,00
Filet Rossini ; gebakken ganzenlever – ganzenlever en truffelsaus – zwarte truffel
53,00
Entrecôte Ribeye Ireland – warme groenten
Saus naar keuze ; peperroomsaus / archiduc / roquefort / bearnaise
28,00
Osso bucco « Bistro de Paris »
25,00
Hoevekip borst – ratatouille – puree – dragonsaus
25,00
Americain préparé – frietjes
20,00
Vis
Slibtong ( 3 stuks) – frietjes – salade van witloof
26,00
Tarbot – blanke botersaus – puree – zeekraal
55,00
Baarsfilet – ratatouille – ratte aardappelen
32,00
Kabeljauw – structuren van bloemkool – puree – mousseline
32,00
Rode tonijn – 3 sauzen ; paprika, aubergine, groene bonen
32,00
~Pasta & Risotto~
Fettuccini – venusschelpen
25,00
Reuze tortellini – zalm
20,00
Reuze Tortellini – zwarte truffel
25,00
Tagliatelle - zwarte truffel
35,00
Tagliatelle - gambas
30,00
Risotto saffraan – gerookte zalm
25,00
Risotto – parmezaancreme
22,00
Risotto - zwarte truffel
35,00
Ganzenlever – toast – Luikse siroop
15,00
Mini croques Monsieur – Breydelham – Passendaele kaas – truffeltapenade
14,00
Bruschetta – Ibericoham – tomaat – look – basilicum
14,00
Krokante reuze garnalen – couscous – Arabische dipsaus
12,00
Tempura nobashi-garnaal & broccoli – wasabi dipsaus
12,50
Spaanse kalfsballetjes « Albondigas » - pittige tomatensaus
10,00
Iberico bordje
20,00
Surprise De Paris – 7 verschillende tapas, inspiratie van het moment
2cts ; 35,00
Licht gerookt kwartelbilletjes – mangoconfijt
10,00
Bistro De Paris - Van Bunnenplein 29 - 8300 Knokke-Heist - 050 / 611 610 - info@bistrodeparis.be